Személyi edzés kismamáknak, anyukáknak, akár babával is!

 

1550570446148

Sziasztok!

Már említettem, hogy készülök egy kis meglepivel azoknak az anyukáknak, kismamáknak akik szeretnének edzeni de mivel ott a baba vagy még csak várják a babát, nem tudnak vagy nem tudják megoldani, az edzésre járást konditerembe. Ebben szeretnék segíteni, a páromnak köszönhetően kialakítottunk egy kis edzőtermet. nem gépekkel hanem sok-sok olyan eszközzel amivel 100%-an le lehet edzeni, fogyni és formálódni is lehet tőle. Kardió gépek vannak, taposó, futópad és bringa!

A másik jó dolog, hogy baba barát. Kialakítottunk egy baba sarkot ahol a gyerekek eljátszhatnak és az anyukát is látják, nem kell attól félni, hogy valaki rálép, vagy beüti a fejét stb… Itt nincs hangos zene, sőt te választhatod meg mit szeretnél hallgatni edzés közben vagy hozhatod a saját zenédet is!

De nem csak a mamákat, várom! A termet folyamatosan fejlesztjük, így aki szereti a saját súlyos edzéseket a TRX-et vagy a cross training edzéseket akkor itt a helyed!

Aki követi az életem az tudja, hogy terepfutok és akadályfutok (Spartan Race). Mind két esetben lehetőség van egyéni vagy csoportos felkészítésre is!

Bővebb tájékoztatást itt kérhetsz:

https://www.facebook.com/PauleTimeaEdzo/

 

Várok mindenkit szeretettel!

Timi