MDM azaz Mindent Ment!

Sziasztok!                                                                                      mindent ment

Mint minden ember én is félek a fogorvosoktól! Éppen ezért igyekszem mindig tisztán tartani a fogaimat, vigyázni rájuk és ápolni!

Épp ezért különösen örültem az ajándéknak amit kaptam a vendég házaspártól!

Elmehettem egy fogfehérítésre hozzájuk az egyik Mindent Ment Fogorvosi Rendelőjükbe! Mondanom sem kell nagyon örültem neki és izgalommal vártam a januárt, hogy mehessek. Még sosem voltam ilyen “szépészeti beavatkozáson” így kicsit különlegesnek is éreztem magam!

Az 5. kerületi Báthory utcai rendelőjükbe kaptam időpontot egy nagyon kedves (utólag mondom) dentál higiénikushoz: Lajkó Judithoz! Na de ne rohanjunk ennyire előre!

Az emberek többsége azért is fél mert hozzá vagyunk szokva az sztk-s rendelésekhez igen sajnos ott futószalagon mennek a rendelések, ami önmagában még érthető is de tudjuk, jól, hogy az orvosok sem épp a kedvességről híresek. Mert ha legalább azt tudnánk, hogy oké nem kellemes beavatkozás de a környezet és a doki vagy az asszisztens kedves ne adj isten jó fej, akkor más az ember szájíze! És persze nem utolsó sorban a többségünk nem teheti meg, hogy magán orvoshoz jár így kicsit rá vagyunk kényszerülve az állami intézményekre. Számomra fontos maga hely is. Nem mindegy, hogy tiszta szép kellemes környezetbe megyünk egyébként is gyomorgörcsös állapotunkkal vagy pedig egy koszos, lelakott barátságtalan környezetbe!

Sok múlik a fogadtatáson is, hogy a pult másik oldalán ki ül és kedves-e velünk vagy épp az arcára van írva, hogy “mit keresel itt, mi takarsz, nem látod, hogy fontos telefont kell elintéznem az épp aktuális pasimmal” kifejezés ül! :).  Persze sorolhatnám a végtelenségig mi minden befolyásolja a hozzá állasunkat egy fogászati kezeléssel kapcsolatban a lényeg, hogy így-is úgy is meg kell történnie de ha választhatok akkor a kellemes érzést választom, legalább érezzem, hogy törődnek velem és azt ,hogy fontos “beteg” vagyok!

Én itt ezt éreztem. Már a belépéskor jó érzés töltött el hangulatos világítás, párologtató halk zene kellemes illat. A pultban egy kedves fiatal lány ült kérdezte ki vagyok és már mondta is mi a teendőm. Az egészségügyi kérdőív számomra nagyon fontos én is töltetek ki vendégeimmel úgy gondolom ez egy alap űrlap akármilyen a testemmel, testemet befolyásoló dologba vágok! Majd a kitöltés után kérte, hogy foglaljak helyet szólítani fognak. Persze mint mindig korábban érkeztem nem szeretek késni. Így bőven volt időm körül nézni. Szép és tiszta volt minden. Tetszett a folyóson élhelyezett kéz fertőtlenítőszer is nagyon jó ötlet. Ilyen mindenhova lehetne tenni hívatlanokba, fitnesz termekbe is!!!!

Majd szinte pontosan abban az időpontban amikorra szólt a “jegyem” behívtak! A kezelést végző hölgy Judit nagyon kedves volt és fiatal ennek örültem a legjobban. 🙂 A rendelő nagyon szép volt tiszta és mindenféle scifibe illő kütyük voltak bent csak ámultam de sok időm nem volt mert máris bele kellett pottyannom abba bizonyos székbe és kezdetét vette a kezelés….nem részletezem, milyen volt magam részéről annyit, hogy utálom a szájterpeszt de magában a folyamatban semmi exrta rossz nincs. Max. a 45 perces mozdulatlanság és a folyamatos nyáladzás. De az eredmény magáért beszél! 😉

Úgyhogy megéri ezt a kis kellemetlenséget! Ahogy mondani szokták a szépségért kicsit küzdeni kell! Ahhoz képest, hogy miket küzdök úgy egyébként ez semmiség 😉 ! Judit kedves volt és próbált mindent megtenni, hogy “jól” érezzem magam abban a leheleten pózban…:D.

Amikor vége volt (kicsit vártam már) kaptam egy itinert, hogy kb 10 napig miket nem ehet, ihatok…az első a kávé volt…nos aki ismer tudja, hogy 4 -kor kelek…kávé nélkül használhatatlan vagyok úgyhogy kompromisszumot kötöttünk sok-tejes kávé szívószállal… igen vicces volt amikor másnap a terembe kértem egy tejeskávét szívószállal…de úgy voltam vele ha szép eredményt szeretnék akkor ez már igazán semmiség.

Jelentem túléltem. Szép a mosolyom, mindenkit elvakítok és sokat nevetek, hogy mindenki lássa!

Ajánlom mindenkinek a Mindent Ment Fogorvosi Rendelőket és csapatát mert ahogy hallottam sok elrontott, kókler munkát hoztak már helyre. Ilyenkor csak az a kérdésem, hogy az olcsón hirdetett kezelések hosszútávon megérik-e??? Na ezen sztem mindenki gondolkozzon el mert az arcunk az elő amit mutatunk magunkból!

Szép napot!

mindent ment 1