Futás, gyaloglás, edzőtermi edzés?? A válasz: TOMTOM Sportórák!

Sziasztok!

Ahogy ígértem folytatjuk a TomTom órák elemzését.

De előtte felhívnám a figyelmeteket, hogy közeleg a karácsony….???.

Még nem találtad ki mit vegyél a párodnak de tudod, hogy aktívan sportol és szeretné tudni edzésének teljesítményét akkor remek választás lehet egy TomTom  sport óra. Minden árból ha rajtam keresztül rendeled meg 10% kedvezményt kapsz! Keress bátran!

Nézzük is mit tudnak ezek az órák egészen pontosan a TomTom Runner 3  és a  TomTom Adventurer-el fogunk foglalkozni! 🙂

TomTom Runner 3 

http://sports-shop.hu/hu/130-tomtom-runner-3

tomtom-runner-3

 

Amint azt a linken is láthatjátok rengeteg variáció létezik! A Linkre kattintva láthatjátok mindent de én most itt csak 1 típust említek meg.

 • Útvonal-felfedezés
 • -Új gyalogút követése
 • A MySports segítségével előzetesen feltölthet gyalogutakat a TomTom GPS karórájára a tevékenységek közben történő használathoz, illetve a gyalogutak kezeléséhez.
 • Rögzítse az útvonalat futás közben, hogy később könnyen visszataláljon. GPS-alapú tevékenységek esetében elérhető: futás, biciklizés, freestyle.
 • Többsportos üzemmód – Kövesse nyomon az Ön által végezett összes sportot. Futás. Kerékpár. Úszás. Futópad. Edzőterem. Beltéri kerékpározás és egyebek.
 • Pulzusedzési zónák – Az 5 különböző pulzuszónában való edzéssel gyorsabb eredményekre tehet szert.  (Opcionális Bluetooth Pulzus mellpánttal.)
 • Verseny üzemmód – Válassza ki valamely korábbi teljesítményét, és próbálja meg legyőzni önmagát.
 • Célok beállítása – Válasszon magának kihívást napi vagy heti cél kitűzésével. Lépések, kalóriák, távolság vagy aktív idő. Állítsa be célját és kövesse nyomon fejlődését.
 • Közösségi megosztás – Ünnepelje meg sikereit barátaival. Ossza meg edzéseit online.
 • GPS-alapú nyomon követés – Idő. Távolság. Sebesség. Tempó. Útvonalak. Valós idejű statisztikák útközben is.
 • Non-stop tevékenységkövetés – Rögzítse pulzusát, lépéseit, aktív percei számát és az elégetett kalóriákat a nap folyamán.
 • Intervallumedzés – Javítsa sebességét és állóképességét feladatokat és pihenéseket felváltva tartalmazó edzésekkel.
 • Vezeték nélküli szinkronizálás – Szinkronizálja, tárolja, ossza meg és tanulmányozza edzését a MySports alkalmazásban.

  ÁR: 46.900.- és ebből lejön 10% -k ha rajtam keresztül vásároltok! 🙂

  TomTom Adventurer

  tt_adventurer2

  A terepfutás szerelmeseinek! 🙂

  http://sports-shop.hu/hu/home/298-tomtom-adventurer.html

  · Számos sportágat támogat (futás, kerékpározás (megfelelő érzékelővel párosítva pedálfordulat-mérésre is alkalmas), úszás, túrázás, síelés, snowboarding (automatikus sílift-érzékeléssel), és egész napos, általános aktivitásmérésre is alkalmas
  · A GPS gyorsan talál jelet, túra-üzemmódban pedig akár egész nap működhet
  · Feltöltött útvonalak követése, a hazatalálást digitális nyomjelző (breadcrumbs-nézet) könnyíti meg
  · Nagy méretű, jól látható, háttérvilágítással is rendelkező kijelző, négyirányú menünavigáció
  · Sokféle hardveres és szoftveres funkció: beépített pulzusmérő, magasságmérő 3D-s útvonalkövetéshez, iránytű, belső memória zeneszámok BT-headseten át történő lejátszásához
  · Adatexportálás számos külsős platform és applikáció felé

  Mindent tud, amit az olcsóbb TomTom Runner 3 tud (sebesség, távolság, tempó, idő, szintemelkedés, kalória naplózása), emellett távolság vagy idő alapján képes automatikus részidő-követésre, de szívritmus, tempó vagy sebesség alapján zónák kijelölésére is lehetőség van, ami a különböző edzéstervek megvalósítása során jöhet jól. Intervallum-edzések összeállítása is megoldható, akár idő, akár távolság alapján.

  A beépített GPS rögzíti az útvonalat, mely az appal történt szinkronizálás után a térképen is megjelenik, de futás közben a megtett út nyomvonalának visszakövetésére is módunk van (ez az ún. breadcrumbs-, vagy kenyérmorzsa-üzemmód, v. ö.: Jancsi és Juliska). Ez a terepfutók számára lehet hasznos – aki tévedt már el az erdőben, az pontosan tudja, mennyire.

  A TomTom Adventurerbe .gpx formátumban útvonalakat is feltölthetünk, vagyis otthon megtervezhetjük a futásunkat, és az óra végigvezet rajta. A találomra bonyolított futásokat menet közben is elmenthetjük, így ha véletlenül ráakadunk egy klassz útvonalra, azt később is bármikor újból bejárhatjuk.
  Éjszakai edzések során nem kell a gombokkal vacakolni a háttérvilágítás bekapcsolásához: elég, ha a szabad kezünkkel letakarjuk a képernyőt, majd elvesszük róla.

  A beépített, 3 GB-os háttértárba feltölthetjük a zenéinket is. A számokat vezeték nélkül, Bluetooth headseten át hallgathatjuk meg, és ezen keresztül tájékoztat minket az óra az edzésünkkel kapcsolatos adatokról, részidőkről is.

  A TomTom Adventurer mint túrakellék
  A túrázás nem a terepfutás lassabb tempóban zajló változata. Az edzés hosszabb időtartama miatt az óra üzemidejének különösen fontos szerep jut, ezért a TomTom Adveturer túra üzemmódban ritkábban rögzíti a viselője pozícióját, így újratöltés nélkül akár 24 órán át is üzemképes maradhat.

  Folyt.a weboldalon.

  Ár: 94.900.-  /-10% ha rajtam keresztül rendeled meg!