A színek birodalma!

Sziasztok

 

Egy érdekes elemzésen voltam a minap a neve színtanácsadás.  Remélem jól írtam. Szóval az egyik vendégem kezdte el kitanulni ezt a remek kis szakmát. Azt gondolnánk, mennyire fölösleges dolgok ezek pedig nagyon nem. Főleg akkor, ha pl. állásinterjúra mennénk vagy egy fontos üzleti megbeszélésre. 

Mamaik! Akik épp vissza szeretnétek menni dolgozni! Mindenképp menjetek el egy ilyen elemzésre mert sokat tehet hozzá, hogy egy interjún jól szerepeljetek! 

Na de hogy mi is ez? 

Belinkeltem az oldalt ahol megtaláltok minden fontos információt, azért nem kezdek el én most itt kifejtegetni mert jobb, ha ezt a szaki teszi nem egy hozzá nem értő. 

Linda profi ebben keressétek bizalommal! 

 

https://www.facebook.com/pg/szinekbolteremtve/about/?ref=page_internal

Nekem is megvannak a saját színeim, amiket többé kevésbé jól is használtam ez ki is derült az elemzésen! De nem csak ebben lehet Linda segítségét kérni, hanem a ruhatárat is segít átnézni és használhatóvá azaz hordhatóvá tenni a benne tornyosuló ruhákat, mert hát valljuk be csajok, van, hogy csak úgy megveszünk valamit, hogy majd jó lesz valamire aztán ott porosodik évekig a szekrényünk méllyén. Lehet nem is a mi stílusunk. Ha meg igen ebben is tud segíteni Linda azaz Colorinda!

 

 

Pusszantás Timi

#timifittcoaching #edzésszülésután #spartanmom #szinekbolteremtve