A hely…Diamond Fitness&Wellness

diamond1

Hol is kezdjem…  ?

Van egy hely Érden a legvégén…ahol szinte már csak a határ van úgy szoktam mondani, hogy „ bekanyarodsz az utolsó utcába balra majd megint az utolsóba balra”!

Az utca neve is nagyon találó : Favágó …hiszen fenyvesek között, mellett található eme  remek terem.

Régóta fontolgatom, hogy írok erről a helyről mert talán sokan nem  ismeritek.

Sokszor mondom amikor valaki kérdezi, hogy merre is van ez a hely? Válasz: érd legutolsó utcájában. És valóban szinte nincs tovább. Ez a világvége jójó azaz érd vége. :). Na de nézzük csak valóban annyira messze lenne? A központtól autóval csupán 15-20 perc. Sajnos a hátrány, hogy busz alig jár emiatt felső-parkváros már több aláírást is kezdeményezett de eddig nem sok sikerrel. Bringával szuperül megközelíthető és futva is ugyanis csodás helyen található.

A környezet az mesébe illő nagy része ami az erdőt illeti természet védelmi terület. Sokszor volt már, hogy futásim alkalmával találkoztam őzekkel, nyuszikkal és vaddisznóval is.

De térjünk vissza a teremhez. Az épület viszonylag fiatalnak mondható 10 éves volt 2016-ban. Az akkori tulajdonosok a családias és a környezetbe belesimuló épületet szerettek volna, melynek a hátránya a nem túl nagy parkoló és a terem maga sem lett túl nagy viszont barátságos és világos.

Hátul van squash pálya is külön épületben amit kicsit később építettek hozzá. Azóta már új tulajdonosa van a helynek akik sokkal jobban és vendégszeretőbben vezetik. Folyamatosan fejlesztik a helyet azaz próbálják mert sok dolog tönkre ment az évek folyamán amivel nem lett foglalkozva így csak lassan tudják még jobb szintre hozni.

A recepciós kérdés minden teremben érzékeny téma. Meg is van rá általában az ok! Sokszor elfelejtik, hogy a recepciós  van a vendégekért bár sajnos az is igaz, hogy ezzel a vendégek szeretnek jócskán visszaélni! Nos én eléggé sok teremben megfordultam már és én is megtapasztaltam negatív dolgokat amibe most nem is mennék bele. Itt 2 nagyon kedves vidám és segítőkész csajszi fogadja a vendégeket. A nap bármelyik szakában megy az ember. Én mindig csak kedvesen és mosolyogni láttam őket! Sőt még panaszkodni sem nagyon, hogy ez vagy az a vendég esetenként bunkó. :).

Az aerobik terem nem kicsit de nem is túlzottan nagy szerintem pont jó. Vannak persze időszakok amikor telt házal működik és hát előfordulhat, hogy kicsit de ha jól tudom mostanában komoly változások várhatóak! Úgyhogy nem kizárt, hogy nagyobbodik majd. Ahogyan a női öltöző kérdése is megoldódni látszik. Pár hete kaptunk új öltözőt ami szép tiszta és világos. 🙂

Az órák változatosak és igen kemények! De mindenki megtalálja edzettségéhez való óratípust! Azt tudom, hogy a zumbánk az fergeteges! 😀

Ami az én szívemet rabul ejtette az a wellness részleg. Található benne finn és infra szauna, gőz kabin, jacuzzi, tepidarium, aroma szoba. Igazán jól el lehet relaxálni edzés után!

Van egy szuper álló szoláriumunk is nagyon VAD csoki csövekkel.

Továbbá akinek szüksége lenne egy jó kis masszázsra annak ajánlanám Zsuzsi relax kezeit. Zsuzsi egyébként szokott szauna szeánszokat tartani érdemes figyelni a facebook oldalunkat is!

Hm…lássuk csak mit hagytam ki?

Ja igen  fodrászattal is büszkélkedhetünk, és ha már haj akkor köröm Móninál aki nem csak, hogy széppé varázsolja a kezeket, lábakat de még talpmasszázsra is be lehet fizetni nála!

A fineszterem felszerelt és ha jól hallottam eszméletlenül jó gépeket kapunk hamarosan?.

Aki szereti a küzdő sportokat annak ajánlanám Csabit és a box edzéseket. Nem csak felnőtteknek edz de a gyerekek utánpótlás nevelésében is aktívan részt vesz.

Szerintem nem hagytam ki semmit. Az eszközeink folyamatosan bővülnek így nekem mint személyi edzőnek bőven van mihez nyúlnom, hogy változatos legyen az edzésetek!

A következő cikkemben a Diamond Szépségstúdióról olvashattok majd ami pár hete nyílt meg az Interspárban! Ami engem érdekel az a fogysztó gép ezt fogom most kipróbálni, hogy tudjam Nektek ajánlani ;).

Figyeljétek az oldalam!

Szép Napot..és gyertek edzeni e remek helyre!

 

 

 

diamond

 

15319263_1195584760527833_3974795661881199877_n